Jump to content
Fortnite
Sign in to follow this  
!joker

📒 REGULAMENT SERVER

Recommended Posts

                                                                                         gka6-51zmxydgnwfq-owgyc.png.c0cec322b6d08657fd17890714d0f584.png

spacer.png1.NU FACETI POWERGAMING. (PG)   
Power Gaming, prescurtarea acestui terment e PG, este atunci cand nu ii dai voie unui player sa raspunda la RolePlay-ul facut de tine,s-au mai pe scurt a face RolePlay exagerat (( A face actiuni supraomenesti )).

spacer.png2.NU FACETI METAGAMING. (MG)

    MetaGaming-ul - Este folosirea informatiilor tale OOC intr-o situatie IC,va voi da niste exemple pentru evitarea MetaGaming-ului.  

spacer.png3.NU FACETI REVENGEKILL. (RK)

    Revenge Kill - Atunci cand un player te-a ucis,te-a omorat in joc,iar tu ai sansa de a veni la el inapoi si de a-l omori inapoi. Practic dupa ce te-a impuscat acel player,tu ai murit,ai fost dus la spital pentru a te face bine,iar memoria ta a fost stearsa,nu iti amintesti nimic ce s-a produs,ce s-a intamplat acum cateva minute.

spacer.png4.Despre ROLEPLAY. (RP)

     Mai pe scurt acest termen reprezinta simularea unei vieti reale intr-o viata virtuala.

spacer.png5.Despre OUT-OF-CHARACTER. (OOC)

    Out Of Character , prescurtarea acestui termen e OOC . Acest termen reprezinta toate actiuniile sau informatiile facute in viata REALA si se reprezinta cu ajutorul unor chaturi specifice. (Chat In Game / Discord / Skype etc.)
    In caz ca folositi niste informatii OOC in IC se va forma MetaGamming ca urmare veti fi non-regulamentari.

    Este permis doar cand un Helper/Moderator/Fondator va permite sa vorbiti OOC.
    

spacer.png6.Despre PLAYER-KILL. (PK)

    Player Kill , prescurtarea acestui termen e PK . Acest termen se intalneste pe serverele cu mod RolePlay . Acest termen reprezinta resetarea tuturor informatiilor IC ( Resurselor ) cu persoanele aflate in acel roleplay. Mai pe intelesul tuturor in momentul in care mori si te respawn-ezi la spital acela este momentul in care se uita toate informatiile cu persoanele respective care s-au aflat la roleplay-ul respectiv.

spacer.png7.NU FACETI TROLLING.

    Trolling-ul pe server este interzis. Prin trolling se înțelege că unul sau mai mulți jucători nu au dispoziția necesară desfășurării unei acțiuni roleplay și nu fac altceva decât să caute atenție, să se bage în seamă cu alți jucători cu scopul de a îi face pe acei jucători să interacționeze, chiar dacă aceștia nu își doresc acest lucru. Practic, respectivul sau respectivii nu fac decât să provoace ceilalți jucători cu scopul de a crea oarecare conflicte sau pentru a se amuza, prin asta deranjând acțiunile roleplay ale celorlalți jucători.

spacer.png8.ROB & KILL. (RB)

    Este INTERZIS sa jefuiesti o persoana, iar dupa sa o omori deoarece in realitate in cele mai multe cazuri cand un hot vrea sa te jefuiasca nu o sa se riste niciodata sa te si omoare.

spacer.png9.NU INTERPRETATI REGULAMENTUL.

    Interpretarea regulilor din regulamentul server-ului este strict interzisă. Nu puteți interpreta după bunul plac aceste reguli, doar pentru a vă favoriza în momentul în care sunteți pus în fața unei situații neplăcute în care ați încălcat una dintre reguli. Chiar dacă anumite reguli lasă loc de interpretare, staff-ul server-ului sunt cei care decid în ce condiții se vor aplica sancțiunile.

RAPIRI.

    Este INTERZIS sa rapesti o persoana SINGUR in timp ce conduci o masina. ( EXPLICATIE: Este considerat FAIL deoarece singur nu ai cum sa fii atent la persoana pe care ai rapito, sa mai tii si arma, sa mai si conduci. Asa ca pentru a putea rapii o persoana cu o masina este necesar minim 2 persoane. )
    Este INTERZIS sa rapesti o persoana si sa ceri RASCUMPARARE pe acea persoana de la Politie.

spacer.png10.PIT-STOP.

    Este INTERZIS sa faceti manevra PIT-STOP la o viteza mai mare de 150km/h deoarece intr-o situatie roleplay daca faceti aceasta manevra in realitate ar fii sanse extrem de mari ca persoana respectiva sa moara.

spacer.png11.HAINE INTERZISE.

    Este STRICT INTERZIS sa va imbracati cu haine de Politist daca nu faceti parte din factiune.
    Este STRICT INTERZIS sa va imbracati cu haine de Medic daca nu faceti parte din factiune.

spacer.png12.ROLEPLAY DEZGUSTATOR / SCARBOS.

    Abuzul sexual (violul), canibalismul, necrofilia, pedofilia și alte tipuri de roleplay dezgustător sunt permise pe server doar cu acordul OOC al ambelor părţi implicate în acțiune.

spacer.png13.COMA

In momentul in care esti in coma trebuie sa respecti urmatoarele reguli:

    Este STRICT INTERZIS sa vorbesti in timp ce esti in COMA.
     
    Este STRICT INTERZIS sa vorbesti pe "cascuta" in timp ce esti in COMA.
     
    Este STRICT INTERZIS sa trimiti mesaje sau sa suni pe cineva cand esti in COMA.
     
    Este PERMIS sa chemi medicul singur cu conditia daca ai intrat in COMA din cauza unui accident.

spacer.png14.COP FEAR ( CF )

Este STRICT INTERZIS sa faci COP-BAIT la Politie pentru a fii urmarit. ( COP-BAIT inseamna sa atragi intentionat politia asupra ta sa te urmareasca. )
Este STRICT INTERZIS sa luati la misto un politist indiferent de situatie.

spacer.png15.BOMBARDIER

Bombarideri sunt considerate persoanele care se incadreaza in situatiile de mai jos. Este STRICT INTERZIS sa faceti acest tip de actiuni si nu sunt deloc bine primiti acesti oameni, iar sanctiunile sunt unele foarte mari.

spacer.png16.Despre CHARACTER KILL. (CK)

    CHARACTER KILL (CK) reprezintă, uciderea unui jucător. Dacă un jucător primeşte CK, acesta va putea schimba indentitatea/buletinul şi nu va mai putea juca cu acel nume.
    Pentru a acorda un CK, jucătorul care doreşte să o facă trebuie să aibă un motiv foarte bun (de exemplu, într-o mafie, un asociat se duce la poliţie şi dă informaţii despre mafia în care este - respectivul poate primi CK dacă mafia află ce a făcut). Totodată, roleplay-ul făcut pentru un CK trebuie să fie complex.
    În cazul unei sinucideri sau în urma unui acord încheiat între ambele părţi (atacator/victimă).
    În cazul în care jucătorul se află într-o acţiune cu Los Santos Police Department şi decide să comită un act de suicid în mod intenționat, pentru a scăpa de acuzaţii. (ex. Un jucător se află într-o urmărire şi decide să intre într-un copac, rolându-şi astfel moartea.)
    În cazul în care un jucător trădează o anumită grupare/organizaţie şi ia legătura cu altă facțiune pentru a acorda informaţii despre respectiva grupare/organizaţie.

spacer.png17.NU FACETI DEATH MATCH. (DM)

    Death Match , prescutarea acestui termen e DM . Acest termen se intalneste pe toate serverele cu orice mod existent in GTA5. Acest termen reprezinta practicarea unor actiuni non-rp . Adica omorarea unu-i individ de pe server fara motiv.

spacer.png18.NU FACETI MIXING. (MX)

    Mixing-ul reprezintă transmiterea de informații (IC-OOC).Totodată, este interzisă specificarea acţiunilor pe care le faci OOC pe VOICECHAT. Informatiile OOC se discute pe chat-ul normal!

spacer.png19.NU FACETI CHICKEN-RUN (CR)

    Chicken-running este atunci când un jucător fuge dintr-o parte în altă astfel încât să evite gloanțele, ceea ce este non roleplay și interzis. Aceaste regulă se aplică și în cazul unui brawl(Fight-Bataie in grup). Atunci când are loc un brawl, nu aveți voie să fugiți și să loviți cu bâta.

spacer.png20.NU FACETI BUG ABUSE.

    Dacă găsiți sau aveți cunoștință de unul sau mai multe bug-uri existente pe server, anunțați de îndată, fie direct pe server prin chatul OOC, fie pe Discord. În niciun caz nu este permisă abuzarea de eventualele bug-uri descoperite.

spacer.png21.Este interzis sa luati ostatici la jaf / bijuterie

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...